Девин Хейни (29-0, 15 КО) не се притеснява от битката срещу Василий

...
Девин Хейни (29-0, 15 КО) не се притеснява от битката срещу Василий
Коментари Харесай

Девин Хейни: Василий Ломаченко вече е твърде стар

Девин Хейни (29-0, 15 КО) не се тормози от борбата срещу Василий Ломаченко (17-2, 11 КО).

Безспорният първенец в лека категория е подготвен да излезе против 34-годишната звезда от Украйна. Хейни е 24-годишен и към момента няма загуба на кръга. Той има вяра, че за него моментът за борба с Ломаченко е подобаващ. За Василий обаче е прекомерно късно, тъй като към този момент бил остарял.

„ Какво ме чака? Огромни борби. Ще стартираме с Ломаченко, а откакто печеля, ще забележим какво ще последва. Само огромни борби. Отдавна провокирам топ момчета.

Предизвиквам Лома, откогато станах кандидат, и в този момент най-сетне получих борбата. Не можете да си визиите по-добро време. Казах на екипа му, че е по-добре да се бие с мен, преди да е станало прекомерно късно.

Е, към този момент стана прекомерно късно. Той ще бъде уверен в това. Готов съм да се удрям на всички места и съм го казвал доста пъти. Сега би трябвало да имам правото да вземам решение по кое време и къде ще се състезавам.

Независимо дали е март или май, аз съм подготвен. Вече има три претендента: Саудитска Арабия, Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк и T-Mobile Arena в Лас Вегас. Чакаме. “, сподели Хейни в изявление за YouTube канала Thaboxingvoice.

Когато Василий излезе да се бие за купата безспорен международен първенец, той ще бъде на 35 години.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР